Trevlig sommar!

En riktigt trevlig sommar önskar vi er alla från oss på a-sidan.

<< Tillbaka

Sakristian i Uppsala domkyrka

Inredningen till sakristian i Uppsala domkyrka är nu klar så när som på hållaren för kräklan. A-sidan genom Åsa Flarup Källmark och Daniel Jernlif har formgivit ny inredning i form av ny spegel, ställning för albor och röcklin, hållare för kräkla samt byggt om en inbyggd klädförvaring i boaseringen.

Läs mer >>

Axel Stolt

Vi är glada att välkomna Axel Stolt till oss på a-sidan. Axel är nyexaminerad arkitekt från Lunds tekniska högskola och har börjat på vårt Stockholmskontor. Varmt välkommen!

Läs mer >>

Kuslig stämning på Erstagatan

Idag ligger stämningen lite tätare än vanligt på Erstagatan.. Glad halloween och trevlig allhelgona önskar vi på a-sidan!

Läs mer >>

Studentvägens krans är nu uppe

Snart väntar taklaget för hus ett på Studentvägen i Uppsala. Redan nu sitter den fina kransen uppe som vår kollega Kristin själv har bundit.

Läs mer >>

Alkärrshallen byggbilder

Likriktarstationens element är nu på plats och snart väntar träpanelsfasaden. På själva spårvagnshallen byggs nu terrassen om till en vinterträdgård.

Läs mer >>

StudBo 19

Förra veckan deltog a-sidan genom Kristin Toreberg och Camilla Thunmarker  i StudBo 19, en konferens och mötesplats för de stora studentbostadsaktörerna i Sverige. Ett utflyktsmål var MKB:s studentbostadsprojekt Stapelbädden 6 där vi fick många bra idéer till både projektering och förvaltning, t.ex. tvättstugan med sociala ytor, tydliga skyltar och flexibel bokning.

Läs mer >>

Certifierade Citylab-samordnare

Nu är Åsa Flarup Källmark och Patrick Barnekow hos oss på a-sidan certifierade citylabsamordnare. Citylab tillhandahålls av SGBC, Sweden Green Building Council, och är ett certifieringssystem och stöd för hållbar stadsutveckling.

Läs gärna mer på SGBC:
CITYLAB
Certifierad citylabsamordnare

Läs mer >>

Färgsättning trapphus klar

Nu är färgsättningen för Brf Sysslomansgården klar.

Idén var att med inspiration av husets karaktär från 1960-talet skapa en ny helhet/tolkning av tidens kulörer och grafik. Samt det svart-vita fotografiet vanligt vid tiden. De svartvita fotografierna skall knyta hissarna till platsen. De är dock äldre än huset, fotografierna i hissarna låter en färdas längre tillbaka…

Läs mer >>