Sharon Pulvino

Vi välkomnar vår nya medarbetare i Uppsala – Sharon Pulvino. Sharon är arkitekt och kommer närmast från Tengbom och har erfarenhet från många typer av uppdrag, särskilt inom kulturmiljö. Hon arbetar halvtid på a-sidan och i övrigt studerar Sharon restaureringskonst, en vidareutbildning på Kungl. Konsthögskolan. Välkommen till oss på a-sidan!

<< Tillbaka

Strandkyrkogården utställt på samråd

Det planeras för en konfessionslös ceremonibyggnad på Strandkyrkogården i Skrubba i södra Stockholm. Vi har i tätt samarbete med Landskapsarkitekt Elin Samuelsson tagit fram förslaget som nu är utställt på samråd i Tekniska Nämndhuset i Stockholm. Förslaget finns att beskåda antingen på plats eller via nätet till och med den 9e februari.

Byggnaden är…

Läs mer >>

Rikihuset i Timrå certifierat i Greenbuilding

Den 21 december fick vi beskedet att Rikihuset i Timrå är godkänt och därmed certifierat i ”Greenbuilding”, en miljöcertifiering för byggnader med avseende på minskad energianvändning.

Det är vår medarbetare Kristin Toreberg som varit handläggare i certifieringsärendet. Hon är även certifierad Miljöbyggnadssamordnare samt diplomerad Svanensamordnare.

Läs mer >>

God jul och gott nytt år

God jul och ett gott nytt 2021 önskar vi på a-sidan till er alla från oss på distans i dessa tider.

Läs mer >>

Villa H färdigställt

Villa H i Saltsjöbaden är sedan en tid färdigställt och inflyttat. Nu finns projektet upplagt med en rad bilder som fotograf Anders Fredriksén tog i slutet av sommaren.

Se projektet här.

Läs mer >>

Byggbilder sakristian i Helga Trefaldighet

Nu närmar sig färdigställandet av den nya inredningen i Helga Trefaldighets kyrkas sakristia i Uppsala. Det mesta av ny inredning med textilförvaring, arbetsplats, boaseringar, anslagstavla, ställningar för ljuständare och kollekthåvar m.m. är nu på plats.

Läs mer >>

Camilla Thunmarker projektchef för Studentbostäder i Sverige

Camilla Thunmarker har blivit utsedd till extern projektchef för Studentbostäder i Sverige (SBS) i och med deras samgående med Prime Living samt SBS börsnotering. Som inhyrd projektchef kommer hon ingå i den nya ledningsgruppen på halvtid och vid sidan av det fortsätta som bygg- och projektledare på a-sidan som innan sammanslagningen. Hon har haft…

Läs mer >>

Byggbilder Harmånger

En uppdatering från Harmånger kyrka där montaget pågår av de två glaspartierna till norra respektive södra korsarmen.

Läs mer >>

Sofia Musatti

Vi är glada att välkomna Sofia Musatti som börjat hos oss idag som ny underkonsult på vårt Uppsalakontor. Sofia är arkitekt utbildad vid Arkitekthögskolan vid Umeå universitet och Politecnico di Milano. Hon är även verksam som illustratör. Varmt välkommen till oss på a-sidan!

Läs mer >>

Studentbostäder i Luleå

Under hösten har inflyttning skett i Studentbostäder i Sveriges nya hus i Luleå!
Projektet inrymmer 104 studentlägenheter fördelat på två hus. De nya lägenheterna ligger på Vänortsvägen och består av 1:or och 2:or. A-sidan har varit involverade från byggstart till färdigställande som projektledare.

Läs mer >>

Kick off: Hållbarhet

I måndags var vi på kickoff på Rånäs slott. Det var ett kärt återseende då många medarbetare inte träffats sedan innan pandemin slog till. Temat för kickoffen var hållbarhet med fokus på konkreta mål och verktyg. Vi fick en inspirationsföreläsning av Lars Johansson som jobbar med hållbara samhällen på STUNS (Stiftelsen  för samverkan mellan…

Läs mer >>