Anna Grinneby

Vi är glada att meddela att Anna Grinneby har börjat hos oss. Anna är arkitekt med bakgrund som projekteringschef vid Tobin properties och kommer förstärka vårt Stockholmskontor. Varmt välkommen till a-sidan!

<< Tillbaka

A-sidans reseberättelse som digital booklet

Nu är den booklet vi använde under vår studieresa till Stockholm uppdaterad med egna bilder.

Klicka på länken för att ladda ned bookleten och ta en titt: Booklet studieresa Stockholm 2019 

Läs mer >>

Josefine W projekteringsleder

Som ett led i a-sidans fortsatta satsning på bygg- och projektledning har vår byggnadsingenjör Josefine Wallgren nu påbörjat projekteringsledning av bostäder till LSS-boende för Ersta Diakoni.

Läs mer >>

Trevlig sommar!

En riktigt trevlig sommar önskar vi er alla från oss på a-sidan.

Läs mer >>

Sofia Enqvist

Vi på a-sidan är glada att vår nya medarbetare i Stockholm, Sofia Enqvist, återvänt till oss. Sofia praktiserade tidigare hos oss och genomförde senare utbytesstudier vid TU i Delft innan hon tog arkitektexamen tillbaka på KTH. Varmt välkommen till oss på a-sidan!

Läs mer >>

Nominering till stadsbyggnads- utmärkelse

Vi är väldigt glada över att Sarahemmet har nominerats till Nacka kommuns stadsbyggnadsutmärkelse år 2018!

Med motiveringen ”En byggnad med vänlig bruksarkitektur som öppnar sig mot söder. Med enkla medel skyddar byggnaden gården för att skapa en varm idyll för aktivitet och vistelse.” har juryn tagit fasta på ett par av de kärnvärden a-sidan alltid…

Läs mer >>

Klimatsmart studieresa i Stockholm

Under devisen historia-staden-individen gick årets studieresa klimatsmart nog till vår egen huvudstad. I Stockholm har vi bl.a. under första dagen, med tillbakablick i historien under ledning av Jakob Lindblad vid Uppsala universitet, besökt tre kyrkor. Med start 1915 i Enskede kyrkas nationalromantik/jugend över till S:t Savas Serbisk-ortodoxa kyrka från 90-talet. I Hägersten besökte vi…

Läs mer >>

Glad påsk

Vi på a-sidan önskar er alla en glad påsk!

Läs mer >>

Följ bygget av Studentvägen

På Studentvägen i Uppsala byggs 6 hus på uppdrag av Stockholms, GH:s och Norrlands nations bostadsstiftelser för att fler ska få möjlighet att studera. Följ gärna bygget på instagramkontot Studentvägenbygger https://www.instagram.com/studentvagenbygger/ där a-sidans projektledare Kristin Toreberg håller oss uppdaterade med bl.a. gjutning av grund och tegelprover.

Läs mer >>

Ny möblering och ombyggnad av Stockholmskontoret

Stockholmskontoret har fått ett par små men goda uppdateringar – ny rymligare möblering av mötesrummet samt nya glaspartier och dörr vid printerhörnan. Kontoret blir bara trevligare och trevligare. Välkommen in!

Läs mer >>

Spadtag Juliahemmet

En vecka in i februari togs ett första spadtag i projektet Juliahemmet som kommer bli ett vård- och omsorgsboende i den stadsdel som växer fram i Ultuna trädgårdsstad i Uppsala. Besqab är byggherre och bostäderna blir de första som Ersta Diakoni har hand om i Uppsala. A-sidan har i ett tätt samarbete med Besqab,…

Läs mer >>