nyhet_170906_Uppdatering_kontorsbygget_2

Uppdatering a-sidan bygger ut

Vårt utökade kontor börjar nu ta form. Här kommer våra nya kollegor inom bygg- och projektledning sitta snart på röd matta samt a-sidans nya konferensrum bakom glaspartiet.

<< Tillbaka
nyhet_170918_Domkyrkoberget_Strängnäst_1

Domkyrkoberget Strängnäs

Idag startar en arkitekttävling om Domkyrkoberget i Strängnäs. A-sidan har varit extern projektledare och arbetat med bl.a. program, inventeringar och intervjuer. “Det övergripande målet med tävlingen är att förslagen ska ha ett helhetsperspektiv på Domkyrkoberget och uppgiften består av att föreslå en ny byggnad med hög kvalitet. Det ingår också i uppgiften att föreslå hur…

Läs mer >>
nyhet_170904_Sophiahemmet_Nacka_1

Sophiahemmet i Nacka

Vård- och omsorgsboendet Sophiahemmet med sina 54 platser tar form i centrala Älta, Nacka Kommun.

Fastighetsägaren Besqab bygger och Ersta Diakoni flyttar in som hyresgäst och vårdgivare.

a-sidan är stolta över att ha tagit detta projekt genom alla faser från markanvisningstävling till stundande inflyttning.

Läs mer >>
a-sidan nyhet Camilla Thunmarker bygg- och projektledare arkitekt Stockholm Uppsala

Camilla Thunmarker

Vi är glada att meddela att Camilla Thunmarker anställts som ny medarbetare. Camilla är byggnadsingenjör. Hon kommer närmast från Hydracon och förstärker ytterligare a-sidans satsning på bygg-och projektledning. Välkommen till oss på a-sidan!

Läs mer >>
nyhet_170831_hybridbil_1

Hybriddrift

a-sidan kör nu med både stil och hybriddrift genom vår nya miljöbil. Ett välkommet grönt tillskott.

Läs mer >>
nyhet_170822_Martin_flyttar_o_ramavtal_-antikvarier_1

Martin flyttar hem & ramavtal antikvarier

Vår byggnadsantikvarie Martin Åhrén flyttar hem till Gävle. A-sidan har tecknat ramavtal med Martin och även med Jan Perotti för att ytterligare förstärka oss. Jan är bebyggelseantikvarie på White.

Läs mer >>
nyhet_170814_Utökade_lokaler_1

Förstärkning projektledning & utökade lokaler

A-sidan har förstärkt projekt-och byggledning ytterligare med Simon Ekström. Nu bygger vi om och utökar våra lokaler här i gamla centralstationen i Uppsala för vår projektledningsavdelning.

Läs mer >>
a-sidan nyhet Simon Ekström bygg- och projektledare arkitekt Stockholm Uppsala

Simon Ekström

Vi är glada att meddela att Simon Ekström anställts som ny medarbetare. Simon är biträdande projektledare/projektör och kommer närmast från Hydracon. Han förstärker a-sidans satsning på bygg-och projektledning och kommer arbeta med Josefin Carlsén och Kristin Toreberg. Välkommen till oss på a-sidan!

Läs mer >>
nyhet_170706_Glad_sommar_Lagge_rocker_1

Glad sommar!

Vi på a-sidan önskar glad sommar och önskar alla en skön ledighet. Lagge aka Lars-Gunnar, vår erfarnaste byggnadsingenjör/rocker över 18, hos oss har börjat sin sommar med Linkin Park-konsert på Bråvalla.

Läs mer >>
nyhet_170706_Järva_1

Nya Järva begravningsplats

A-sidan samarbetar med Kristine Jensen tegnestue för framtagandet av systemhandling, såväl mark- som byggnader. A-sidan kvalitetssäkrar Kristine Jensens idéer och ritningar mot myndighetskrav och arbetsmiljökrav. Arbetet påbörjas i augusti 2017 och beräknas löpa ca 1,5 år.

Läs mer >>
nyhet_170628_TM_konsult_2

Samarbetsavtal TM-konsult

A-sidan arkitektkontor har ingått ett 4-årigt samarbetsavtal med TM-Konsult gällande deras ramavtal med SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB.

Skolor och förskolor hamnar då på våra ritbord.

Läs mer >>